Kortad - TYAs register för truck- och maskinförarutbildning
Information

Logga in med BankID. Om du finns med i registret visas en förteckning över dina utbildningsintyg/bevis och du kan välja att beställa ett eller flera kort. Om du inte har BankID så kan du beställa det hos din bank.

Beställ ersättningskort


Har du tappat eller blivit av med ditt truckkort, utbildningsintyg eller yrkesbevis på maskin kan du beställa ett nytt om du finns med i vårt register.

Obs! Om du har bytt namn eller om ditt namn var felstavat på förra kortet så måste du ALLTID ringa till TYA för att få det justerat innan du beställer ett nytt kort. När du ringer till oss måste du kunna identifiera dig med BankID.

Ersättningskorten kostar 200 kr styck (inklusive moms) och du kan välja det betalsätt som passar dig bäst – faktura, kort eller direktbank. Leveranstiden är i regel 3-6 vardagar. Observera att ingen pappersfaktura skickas ut. Ett e-postmeddelande, med en länk till din faktura, kommer att skickas från no-reply@hygglig.com till den e-postadress du anger.

GDPR
Vi uppdaterar nu vår personuppgiftspolicy i enlighet med EU:s nya lagstiftning om personuppgifter, Dataskyddsförordningen. Detta gör vi för att du ska vara trygg med att de personuppgifter som vi lagrar om dig hanteras på ett tryggt och säkert sätt. I personuppgiftspolicyn kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter, hur länge vi sparar dom och vilka rättigheter du har. Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att du ska få ut intyg och yrkesbevis.
Gå gärna in på TYA.se och personuppgiftspolicyn där du kan läsa mer om hur vi hanterar och använder dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt. 

TYAs personuppgiftspolicy