Kortad - TYAs register för truck- och maskinförarutbildning
Information

Om du finns med i TYAs register visas en förteckning över dina utbildningsintyg/bevis och du kan välja att beställa ett eller flera kort. Om du inte har BankID så kan du beställa det hos din bank.

Beställ ersättningskort

Beställ ersättningskort

Om du har bytt namn eller om ditt namn var felstavat på förra kortet så måste du ALLTID ringa till TYA för att få det justerat innan du beställer ett nytt kort. När du ringer till oss måste du kunna identifiera dig med BankID.

GDPR

Vi har uppdaterat vår personuppgiftspolicy i enlighet med EU:s nya lagstiftning om personuppgifter, Dataskyddsförordningen. Det har vi gjort för att du ska vara trygg med att de personuppgifter som vi lagrar om dig hanteras på ett tryggt och säkert sätt. I personuppgiftspolicyn kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter, hur länge vi sparar dom och vilka rättigheter du har. Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att du ska få ut intyg och yrkesbevis.
Gå gärna in på TYA.se och personuppgiftspolicyn där du kan läsa mer om hur vi hanterar och använder dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt. 

TYAs personuppgiftspolicy