Kortad - TYAs register för truck- och maskinförarutbildning
Meddelande


*** Semestertider hos tryckeriet ***

Vecka 28, 29 och 32 trycks kort en gång per vecka.
Vecka 30 - 31 är tryckeriet helt stängt och inga kort kommer att tryckas.

Trevlig sommar!


*** GDPR ***

Vi uppdaterar nu vår personuppgiftspolicy i enlighet med EU:s nya lagstiftning om personuppgifter, Dataskyddsförordningen. Detta gör vi för att du ska vara trygg med att de personuppgifter som vi lagrar om dig och dina utbildningsdeltagare hanteras på ett tryggt och säkert sätt. I personuppgiftspolicyn kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter, hur länge vi sparar dom och vilka rättigheter du har. Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att du ska få ut intyg och yrkesbevis.
Gå gärna in på TYA.se och personuppgiftspolicyn där du kan läsa mer om hur vi hanterar och använder dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt. 

TYAs personuppgiftspolicy


***Teoriprov och BankID***

Vi har flyttat beställningen av teoriprov till Kortad från TYA-shopen för att säkerställa att proven inte hamnar i orätta händer. Som vanligt kan du beställa prov för de maskiner du har förbindelse för. Proven är fortsatt kostnadsfria och kommer att skickas till dig utan fraktkostnad.

Vi har höjt priset på truck- och maskinkort till 220 kr plus moms. (Kort till elever t o m det år de fyller 21 är fortfarande gratis att registrera.) Ersättningskort till elever samt extra instruktörskort höjs till 160 kr plus moms. Erstättningskort som beställs av privatpersoner via TYAs hemsida höjs till 200 kr inkl moms.

Vi har infört inloggning med BankID för Instruktörswebben. Du beställer BankID via din Internetbank. Har du frågor kring BankID, kontakta din bank. IT-relaterade bedrägerier blir tyvärr allt vanligare. Tänk på att vi aldrig uppmanar dig på telefon, via sms eller mejl att lämna ut personliga uppgifter som lösenord, eller ber dig verifiera dig med Mobilt BankID. När du loggar in med Mobilt BankID ska det alltid vara på ditt eget initiativ.


 

Denna webbplats är utvecklad för webbläsaren Microsoft Internet Explorer 9 och framåt, samt Chrome och Firefox m.fl.